Nieuw!!! Welkom bij Uitdeelpost Geldermalsen

Vanaf 1 december  2019 zal Uitdeelpost Geldermalsen starten in Gezondheidscentrum Geldermalsen. In Gezondheidscentrum Geldermalsen zijn vele disciplines te vinden zoals een huisartsenpraktijk, fysiotherapeut en podotherapie.

Uitdeelpost Geldermalsen is een apotheekservicepunt en uitgiftepunt van Apotheek Culemborg. Wij zorgen samen met uw huisarts ervoor dat u op een zo veilig en verantwoord mogelijke wijze uw medicatie krijgt. Ons belangrijkste doel is het u zo makkelijk mogelijk te maken.

Wat beloven wij u?

Vriendelijkheid, professionaliteit en maximale veiligheid. Dat zijn onze speerpunten waar we dagelijks op focussen. Een huisarts, ziekenhuis of apotheek zijn niet de meest prettige plekken waar we onze tijd willen besteden. Daarom zeggen wij u toe dat u binnen 3 minuten altijd geholpen wordt bij ons! Wij vinden het belangrijk dat u snel, efficiënt en veilig geholpen wordt. Onze unieke werkwijze hierin wordt dan ook door onze klanten met een prachtige cijfer beoordeelt, namelijk een 9,7 (klik hier voor een aantal referenties)!!

Gratis bezorgservice, de hele dag door!

Wij bezorgen uw medicatie graag bij u thuis op het moment dat het u uitkomt. U hoeft dus NIET de hele dag thuis te wachten. Geeft u aan een van onze assistenten aan hoe laat u het bezorgd wilt hebben? Laat u ook uw mobiele nummer achter? Dan ontvangt u een sms voordat de bezorger bij u komt. Indien er (bij)betalingen aanwezig zijn, dan kunt u dit bedrag pinnen. In verband met de veiligheid van u en de bezorger kunt u niet contant betalen.

De bezorgtijden zijn van maandag t/m vrijdag van 09:30 tot 19:00uur. Deze bezorgservice is geheel kosteloos en bestemd voor iedereen.

Medicatie in een baxterrol?

Uitdeelpost Geldermalsen biedt de mogelijkheid om uw medicatie in een baxterrol te leveren. U krijgt van ons de medicatie in kwalitatief zeer goede zakjes die makkelijk open te scheuren zijn. Deze kunnen wekelijks bij u bezorgd worden.

Het gemak van herhaalmedicatie: wij houden het voor u bij!

Gebruikt u chronische medicatie? Wij kunnen voor u bijhouden tot wanneer u medicatie heeft en zorgen ervoor dat u niet zonder medicatie komt te zitten. Als uw medicatie bijna op is bellen wij u om een afspraak met u te maken wanneer wij deze bij u mogen bezorgen of wanneer u deze wilt ophalen.

Contactgegevens en openingstijden:

Uitdeelpost Geldermalsen is gevestigd in het centrum van Huisartsenpraktijk Geldermalsen op het volgende adres:

Herman Kuijkstraat 19
4191 AH  Geldermalsen
Telefoonnummer: 0345-247217
Mailadres: geldermalsen@apotheekculemborg.nl
Openingstijden: maandag t/m vrijdag van 8.00u t/m 17.00u

Inschrijven in de apotheek?

Wilt u zich bij ons inschrijven? Wij heten u van harte welkom. Vult u hier het inschrijfformulier in en mailt u ons deze of komt u langs bij ons in de apotheek en wij regelen direct uw inschrijving. U hoeft verder niks te doen.